Feire bursdag på thailandsk restaurant i Tønsberg

Inviter hele familien eller nære venner til bursdagsmiddag hos Sawatdee Thai Restaurant. Vi hjelper deg med å gjøre bursdagen til en spesiell dag med spennende mat i flotte lokaler.

Opplev autentiske thailandske retter

Hos oss kan du velge mellom ulike thailandske retter, alt etter ønske. Er dere mange kan vi tilby et utvalg av mixmenyer hvor alle kan smake på ulike retter, eksempelvis woket stangekylling, hjemmelagede vårruller, oksekjøtt i østerssaus, med mer. Se gjerne vår meny for mer informasjon om våre retter og priser.

Lange åpningstider

Vi har lange åpningstider som gjør at du og ditt besøk slipper å tenke på tiden når dere først ønsker å holde bursdagsmiddagen hos oss. Om det så er barnebursdag eller voksenbursdag, vi hjelper deg med å sikre en fortreffelig feiring i våre lokaler midt i Tønsberg.

La oss hjelpe deg med planleggingen

Sawatdee Thai Restaurant bistår deg gjerne med å finne den beste løsningen for din bursdagsfeiring. Vi har hyggelige priser og gode råvarer, samt tilhørende gode dessert og drikkeutvalg. Spør oss gjerne hvis du har spesielle forespørsler eller ønsker vi kan hjelpe deg med.

Ønsker du å bestille bord meden gang? Du finner vårt kontaktskjema på denne siden.