Dåpsfest / navnefest i Tønsberg

Ønsker du en dåpsfest med spennende thailandsk mat? Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og legge til rette for en hyggelig dåpsfest for hele familien.

Thaimat for hele familien

Dåpen er en stor dag i livet for de aller minste, og er gjerne en dag vi alle ønsker å feire sammen med familie og nære venner. Hos oss kan vi tilby en spennende og thailandsk spiseopplevelse i orientalske og varme lokaler. Vi har et stort menyutvalg som passer både for store og små, og vi hjelper dere gjerne med å skreddersy en meny tilpasset deres ønsker og behov. Se gjerne oversikt over hva vi kan tilby i vår meny på denne siden. Vi har også nydelige desserter og tilhørende drikke. La Sawatdee Thai Restaurant ta seg av matlagingen, slik at dere får mer tid til feiringen.

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen

Planlegg dåpsfesten eller navnefesten i dialog med oss. Sammen finner vi menyen som passer best, og vi hjelper dere gjerne med innspill på pynting av lokalet og detaljene rundt. På forhånd kan vi gjerne avtale om dere ønsker å lagre kaker, bordpynt og tilsvarende hos oss, og vi også er behjelpelig med å sette opp gavebord.

Vurderer du å ha dåpsfesten hos oss?Ta kontakt så kan vi snakkes nærmere om deres muligheter.