Firmafest

Hvorfor ikke arrangere en firmafest med ekte thaimat i hyggelige og eksotiske omgivelser? Sawatdee Thai Restaurant har gjennom årene fungert som stolt vert av mang en firmafest. Nordmenn er begeistrede over thaimat og dersom du arrangerer en firmafest hos oss, vil alle kunne finne noe de synes er godt.

Når vi har firmafest gjelder de såkalte mix-rettene. Det betyr enkelt og greit at vi tilbereder flere ulike retter og serverer disse slik at dere kan få smake på alle rettene og oppdage bredden og nyansene i det thailandske kjøkken. Vi bruker kun friske norske og thailandske råvarer av høy kvalitet.

Vår beliggenhet i Tønsberg sentrum er også en fordel når man skal holde firmafest. Det er lett å finne fram, og når man først går inn døren har man trådt inn i et lite stykke Thailand.

Stor eller liten firmafest?

Så lenge vi har plass er det ingen begrensning på hvor mange som kan komme på firmafest. Det viktigste er at man tar kontakt i god tid slik at vi begge kan planlegge og forberede det som vil bli en hyggelig aften med kollegaer. Dersom du har et lokale og bare ønsker mat, leverer vi også take away.