Opplev fotball på storskjerm

Ønsker du en god spiseopplevelse, og samtidig ikke gå glipp av en viktig fotballkamp? Sawatdee Thai Restaurant gir deg det beste fra to verdener.

Velg mellom ulike retter, for én, to eller flere personer

Sawatdee Thai Restaurant serverer autentiske thailandske retter tilpasset enkeltpersoner, vennegjengen eller hele familien. Våre retter kombinerer kvalitetsrike thailandske og norske matvarer, som beholder den identiske og samtidig friske smaken. Om du kun ønsker å slappe av med et glass forfriskende og chips, eller har behov for mette mager - vi har et bredt utvalg. Opplev et lokale med god atmosfære, sport og spennende mat.

Gå aldri glipp av en fotballkamp

Ta med vennegjengen, eller kona på date i våre lokaler - Spis god mat og gå aldri glipp av en fotballkamp! Med vår storskjerm viser vi alt fra store turneringer som Champions League, Premier League og Tippeligaen, samt andre spennende sportsarrangement. Spør oss gjerne om du har spesielle ønsker innenfor valg av sport, utvalg av mat eller om du rett og slett har behov for et større arrangement i våre lokaler. Vi vil prøve å bistå så godt det lar seg gjøre i å møte dine forventninger. Velkommen til oss!

Ønsker du å bestille bord?Klikk deg videre til vårt kontaktskjema på denne siden.