Take Away

Hvorfor ikke bare bestille take away til deg selv og familien etter en lang arbeids- og skoledag? La handleturen og matlagingen vente til i morgen og bestill thai take away med den autentiske smaken fra smilets land, Thailand.

Mange av våre faste og fornøyde kunder kommer jevnlig og bestiller take away slik at de selv kan velge hvor og når de ønsker å spise maten. Vi leverer også take away til større selskaper og virksomheter som vil ha god thailandsk mat til rimelige priser.

I tillegg til take away vil vi også gjerne benytte anledningen til å oppleve et lite stykke Thailand midt i Tønsberg. I vår restaurant har vi tradisjonelle thairetter som er tilberedt med de beste råvarene fra Norge og Thailand. Vi har alle rettigheter og serverer varme og kalde drikker. For barn med litt følsomme smaksløker har vi en egen meny.


Bestill take away her

Gi deg selv og dine nærmeste en gave i dag, og bestill thai take away. Vi anbefaler også at man bestiller forskjellige retter slik at man kan smake litt på alle og dermed oppleve bredden i det thailandske kjøkken. I menyen er rettene merket med en S. Dette indikerer hvor sterk retten er. S er litt sterk, SS er medium sterk og SSS er sterk.

Ønsker du levering til ditt selskap, kan vi levere med vår thailandske tuk tuk.