Thaimat

Har du smakt ekte thaimat? Hos Sawatdee Thai Restaurant midt i Tønsberg sentrum finnes det et lite stykke Thailand. Her kan man koble av fra hverdagen og nyte autentisk thaimat med de beste thailandske og norske råvarer. Dersom du ønsker å nyte din thaimat hjemme i sofaen eller andre steder, tilbyr vi også take away.


Thaimat har lange tradisjoner og har i de siste årene økt kraftig i popularitet både hos nordmenn og i andre land verden over. De friske grønnsakene kombinert med lekre kryddersammensetninger har vært en av grunnene til denne stigende populariteten. Hos oss får du thaimat som er laget slik den lages i Thailand og vi garanterer at smaksløkene blir stimulert under ditt besøk.
På menyen kan du selv lese om vår thaimat og hva den består av. Ved siden av noen retter finner du bokstaven S. Dette indikerer hvor sterk retten er. S betyr at den er litt sterk, SS er medium sterk mens SSS er sterk. For barn som ikke er glad i sterk thaimat, har vi en helt egen meny som garantert faller i smak.

Thaimat til selskaper

Det er faktisk perfekt å bruke thaimat til større eller mindre selskaper. Her har vi en egen mix-meny der hele selskapet vil kunne smake de forskjellige rettene og slik oppleve hele det thailandske kjøkkenet. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra våre kjære kunder på våre mix-retter.Thaimat på torget

På torget i Tønsberg finner du oss en gang i blandt med vår tuktuk, der vi serverer et utvalg av våre retter. Kom innom og besøk oss neste gang du er i byen!